Description : Gusto chiffon ketan hitam is a type of cake mix that can be used to make black glutinous rice chiffon cake. It typically includes a mixture of glutinous rice flour, sugar, baking powder, and other ingredients needed to make the cake. The cake is known for its light and airy texture, and is often baked in a tube pan or a bundt pan. Once cooled, it can be decorated with whipped cream, frosting, or fruit. Gusto chiffon ketan hitam is a popular choice for making homemade black glutinous rice chiffon cakes.
Tags: Chiffon Ketan Hitam Cakemix Resep Chiffon Ketan Hitam Chiffon Ketan Hitam lezat Chiffon Ketan Hitam yang mudah dibuat Chiffon Ketan Hitam homemade Chiffon Ketan Hitam enak Chiffon Ketan Hitam yang populer
Campurkan Gusto Nero Riso Chiffon, telur dan putih telur, kocok dengan kecepatan tinggi selama ± 10 menit. Tambahkan santan kental ke dalam adonan, aduk perlahan hingga tercampur rata. Tuang adonan ke dalam 4 cetakan chiffon ukuran Ø 20 cm yang sudah dioles margarin dan dilapisi kertas roti. Panggang di dalam oven panas ±170°C selama ± 55 menit.
Gusto Nero Riso Chiffon 1000 g , Telur 800 g , Putih telur 240 g , Santan kental 300 g
Tersedia dalam gramasi 10 Kg & 1 Kg